.

 

“Wij maken, jij beleeft”

Een inspirerend interieur

Trendinterieur weet dat een mens zich goed voelt in een sfeervol interieur. Het is onze passie en uitdaging om u te helpen met een inspirerend interieur, waarbij persoonlijkheid, creativiteit en kwaliteit de uitgangspunten zijn en waar mensen genieten en optimaal functioneren.

Wij nemen de tijd om uw interieurwensen aandachtig te bespreken en proberen dit te vertalen naar een passend interieurplan dat uw verwachtingen overtreft. Als ons voorstel u aanspreekt kunnen wij de gehele inrichting voor u verzorgen inclusief de complete afstyling. De realisatie wordt uitgevoerd door eigen vakbekwame monteurs.

Voor leef -en werkruimten, zoals woningen, kantoren, horeca- en praktijkruimtes,  leveren wij complete interieurinrichtingen, waarbij alle interieuronderdelen, kleuren en materialen sfeervol en creatief zijn afgestemd. Ons assortiment bestaat uit o.a. meubelen, vloeren, gordijnen, verlichting, accessoires en maatwerkinterieur.

Vanuit onze showroom en ontwerpstudio in Emmen presenteren wij alle denkbare materialen en producten. Ons team van interieurspecialisten is gemotiveerd om uw persoonlijke interieurwensen te realiseren.

INTERIEUR VOOR WONEN & WERKEN

Afhankelijk van uw wensen maken wij een totaalconcept, uitgewerkt met een kleuren- en materialenplan, productdemo’s, 3D visualisaties en ruimte-indelingen. Als ons ontwerp u aanspreekt kunnen wij de gehele woning -of projectinrichting voor u verzorgen inclusief de projectbegeleiding. Dus compleet ‘turn-key’!

PROJECTINRICHTING

Het interieur voor uw bedrijf of organisatie moet een positieve en inspirerende beleving brengen, waar de mensen plezierig en gezond kunnen werken. Bij elk interieurplan streven we naar een optimale balans tussen ruimte, vorm, kleur en functie, welke het uitgangspunt vormt voor de ruimte-indeling, materialen en producten.

Wij maken interieurconcepten voor o.a. kantoren, zorglocaties, scholen, horeca en leisure.

“Een  trend  is  een  ontwikkeling  van  een  richting  op  langere  termijn”

TRENDINTERIEUR MAAKT DUURZAME INRICHTINGEN

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op!  0591-676352 | info@trendinterieur.nl