> Inrichting voor industrie en laboratorium

Duurzame werkoplossingen

Werkoplossingen voor industrie, laboratorium en medische sector
Trendinterieur Projectinrichting levert robuuste en ergonomische interieuroplossingen voor industrie, waaronder werkplaatsen, laboratoria en ESD ruimtes. Met onze vakkennis en passie voor gezond en prettig werken, weten wij hoe een werkplek goed ingericht moet worden. Ons assortiment varieert van stroomgeleidende vloeren, werkstoelen voor productieafdelingen tot hoogwaardige laboratoriumstoelen en maatwerk tafelopstellingen. We denken niet in producten, maar in oplossingen en bieden oplossingen die aan de hoogste eisen voldoen.

 

Werkstoelen
Voor elke werkomgeving, met name op productieafdelingen, worden de werkstoelen aangepast aan de specifieke omstandigheden.  De werkstoelen combineren optimale ergonomie, maximale bewegingsvrijheid, grote robuustheid met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Aandachtspunten zijn een goed gevormde zitting en rugleuning en gemakkelijk verwisselbare bekleding en materialen die ook bestand zijn tegen veeleisende omstandigheden, zoals wegspringende vonken en spaanders en vet. De werkstoelen voldoen aan de noodzakelijke normen en zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met bedrijfsartsen en specialisten uit de praktijk.

 

ESD-stoelen
Elektronische componenten zijn gevoelig voor elektrostatische ontlading, vergelijkbaar met een blikseminslag in een boom. Het is belangrijk om statische ladingen af te leiden en te voorkomen dat deze worden opgewekt bij voorwerpen en personen op werkplekken.
ESD-veilige stoelen bieden bescherming door toepassing van geleidende vloeren i.c.m. ESD-stoelen met gecoate stalen onderdelen, comfortbekleding, geleidende wielen en glijders. De gehele combinatie van de werkstoel en de omgeving vormen een betrouwbaar totaalsysteem. Dit voldoet de normeringen en aan de hoge eisen van de dagelijkse praktijk.


Laboratoriumstoelen
Voor een laboratorium worden er veel eisen gesteld aan een stoel op het gebied van reinigingsgemak en flexibiliteit tijdens het werken.  De  werkstoelen en -krukken voor het laboratorium zijn voorzien van een naadloze vormgeving en afwasbare, desinfecteerbare materialen. Ook de instelmogelijkheden en de ergonomie van de laboratoriumstoelen is nauwkeurig afgestemd op de lichaamshoudingen en werkzaamheden, die kenmerkend zijn voor dit vakgebied, zoals de voorovergebogen houding tijdens het werken met een microscoop of pipet. Om in te spelen op de extreme belasting en regelmatige wisseling van gebruikers zijn de werkstoelen compact vormgegeven en beschikken ze over flexibele, gebruiksvriendelijke instelmogelijkheden.

 

Cleanroomstoelen
Voor steriele ruimtes moet verontreiniging worden voorkomen. Dit geldt voor farmaceutische industrie, optica, micro-elektronica of medische technologie. De cleanroomstoelen zijn voorzien van een verzegelde bekleding en is voorzien van ingekapselde mechanismen en gladde, gesloten oppervlakken. Daarnaast voorkomen alle toegepaste materialen de opbouw van elektrostatische ladingen. De hoogwaardige werkstoelen zijn gecertificeerd en afgestemd op de behoeften van de praktijk.

 

Staand werk en stahulpen
Veel werknemers moet tijdens het werk langere tijd staan, wat een belasting is voor het lichaam. Wij bieden, naast werkstoelen en -krukken, ook efficiënte stahulpen waarmee het lichaam wordt ontlast. Tijdens staand werk worden gebruikers ondersteund, zonder de werkzaamheden te hinderen. Eenvoudige ondersteuning voor kortstondige ontspanning tot flexibele oplossingen waardoor ook langere perioden staand werk zonder vermoeidheidsverschijnselen mogelijk zijn.

 

Vloeren en wanden voor industriële sector
Trendinterieur Projectinrichting biedt speciale vloerbedekkingen en wandbeschermingsproducten, die specifiek ontwikkelt zijn voor de industriële sector. De oplossingen zijn zeer geschikt voor o.a. ruimtes met zwaar industrieel verkeer, cleanrooms en medische ruimtes. Elke dag werken wij aan onze expertise en deskundigheid om industriële problemen op te lossen.

 

Duurzaamheid
We hebben een bovengemiddelde aandacht voor het toepassen van duurzame en circulaire producten, zoals re-used meubelen en biobased producten. Voor meer informatie zie onze pagina duurzame inrichting.

Turn-key inrichting

Compleet assortiment
Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten die gespecialiseerd zijn als het gaat om de inrichting in de industriële sector, laboratoria en medische sector. Een compleet assortiment aan ergonomische en robuuste projectmeubelen, industrie -en ESD vloeren, wandbekleding en accessoires. Met onze brede collectie bieden wij voor elke toepassing in uw werkruimtes de beste interieuroplossing.

Expertise in het ontwerpen van complete inrichtingen

Met onze kennis en ervaring helpen wij samen met u om uw werkruimtes optimaal in te richten. Onze interieurontwerpers vertalen uw uiteenlopende wensen naar de ideale inrichting. Samen met onze partners hebben we een uitgebreide expertise omtrent veiligheid, ergonomie, akoestiek en wet- en regelgeving.

Bent u geïnteresseerd, wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?
Neem contact met ons op!  0591-676352 | info@trendinterieur.nl