> Inrichting voor horeca & leisure

Een gastvrije inrichting

Een beleving creëren 
Gastvrijheid creëren met een fraai interieur. Trendinterieur zorgt dat uw klant zich welkom voelt in uw restaurant, café, hotel of uw resort. Een compleet interieur met een prikkelende ingeving en een speciale beleving. Wij vertalen uw ideeën naar een unieke inrichtingsbeleving dat matcht bij uw bedrijfsconcept.

Verschillende collecties en concepten

Met onze brede collecties en zeer ruime keuze aan stoffering kunt u uw meubilair volledig naar wens samenstellen. Hiermee is ons assortiment aan horecameubilair, stoffering en accessoires altijd geschikt voor uw bedrijfsconcept of het nu om een moderne, industriële, Caribische, botanische of klassieke sfeer gaat.

 

Interieur dat weet te overtuigen
Het interieur is van invloed is op hoe mensen zich voelen. Daarom streven wij naar een inrichting, waarbij uw gasten zich welkom voelen, maar ook geïnspireerd en geprikkeld raken. Een inrichting dat zich onderscheidt.

 

Turn-key 
Wij maken voor uw horeca inrichting een totaalconcept, uitgewerkt met een kleuren- en materialenplan, 3D-visualisatie en een ruimte-indeling. Wij verzorgen voor u de gehele projectinrichting, de projectbegeleiding en de montage. Dus compleet ‘turn-key’! Voor meer informatie zie onze pagina onze werkwijze.

 

Circulaire en duurzame horeca inrichting
We hebben een bovengemiddelde aandacht voor het toepassen van duurzame en circulaire producten, zoals re-used meubelen en biobased producten.
Ieder project vraagt om een op maat gemaakte aanpak. Wij worden ingeschakeld om het gehele of een deel van het circulair inrichtingsproces op ons te nemen.
Voor meer informatie zie onze pagina duurzame inrichting.

Interieurproducten voor horeca

Interieurcollecties voor horeca en leisure
Trendinterieur werkt samen met gerenommeerde fabrikanten die gespecialiseerd zijn als het gaat om de inrichting van horeca en leisure. Met productie in eigen fabrieken in Nederland kunnen zij als geen ander inspelen op klantspecifieke vragen. Voor uw horecabedrijf heeft Trendinterieur een compleet assortiment onder andere bestaat uit projectmeubelen, projectvloeren, gordijnen, verlichting, wandbekleding en accessoires.

 

Onderscheidend en spraakmakend. Met onze brede collectie kunnen wij voor elke horeca toepassing de beste interieuroplossing bieden.
Daarnaast leveren wij diverse refurbished en circulaire producten voor uw horecainrichting.

Expertise in het ontwerpen van duurzame horeca inrichtingen

Met onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen om uw horeca-bedrijf optimaal en duurzaam in te richten. Onze interieurontwerpers vertalen uw uiteenlopende wensen naar de ideale horeca inrichting. Samen met onze partners hebben we een uitgebreide expertise omtrent circulair inrichten, akoestiek en wet- en regelgeving.

Bent u geïnteresseerd, wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?
Neem contact met ons op!  0591-676352 | info@trendinterieur.nl