> Inrichting voor horeca & leisure

“Een warm welkom”

Een inrichting voor de klant

Een beleving creëren 
Gastvrijheid creëren met een fraai interieur. Trendinterieur zorgt dat uw klant zich welkom voelt in uw restaurant, café, hotel of uw resort. Een compleet interieur met een prikkelende ingeving en een speciale beleving. Wij vertalen uw ideeën naar een unieke inrichtingsbeleving dat matcht bij uw bedrijfsconcept.

Verschillende collecties en concepten

Met onze brede collecties en zeer ruime keuze aan stoffering kunt u uw meubilair volledig naar wens samenstellen. Hiermee is ons assortiment aan horecameubilair, stoffering en accessoires altijd geschikt voor uw bedrijfsconcept of het nu om een moderne, industriële, Caribische, botanische of klassieke sfeer gaat.

 

Interieur dat weet te overtuigen
Het interieur is van invloed is op hoe mensen zich voelen. Daarom streven wij naar een inrichting, waarbij uw gasten zich welkom voelen, maar ook geïnspireerd en geprikkeld raken. Een inrichting dat zich onderscheidt.

Turn-key inrichting

Interieurcollecties voor horeca en leisure
Trendinterieur werkt samen met gerenommeerde fabrikanten die gespecialiseerd zijn als het gaat om de inrichting van horeca en leisure. Met productie in eigen fabrieken in Nederland kunnen zij als geen ander inspelen op klantspecifieke vragen. Voor uw horecabedrijf heeft Trendinterieur een compleet assortiment onder andere bestaat uit projectmeubelen, vloeren, gordijnen, verlichting, wandbekleding en accessoires.

Onderscheidend en spraakmakend. Met onze brede collectie kunnen wij voor elke horecatoepassing de beste interieuroplossing bieden.
Partners met wie we samenwerken zijn o.a. Satelliet, Keijser & Co, Italiaanse design fabrikanten, Vepa, Forbo, Artimo, Tarkett.

Expertise in het ontwerpen van horecainrichtingen

Met onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen om uw horecaruimte optimaal in te richten. Onze interieurontwerpers vertalen uw uiteenlopende wensen naar de ideale horecainrichting. Samen met onze partners hebben we uitgebreide expertise omtrent wet- en regelgeving.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op!  0591-676352 | info@trendinterieur.nl