> Kantoorinrichting

“Welbevinden op de werkplek”

Kantoorinrichting op maat

Inspirerende beleving
Het interieur voor uw bedrijf of organisatie moet een positieve en inspirerende beleving brengen, waar de mensen plezierig en gezond kunnen werken. Bij elk interieurplan streven we naar een optimale balans tussen ruimte, vorm, kleur en functie. Dit vormt het uitgangspunt voor de ruimte-indeling, materialen en producten. De identiteit van de gebruikers en het bedrijf wordt meegenomen in het interieurplan zodat het voor klanten en werknemers goed aanvoelt en de bedrijfsprocessen worden verbeterd.

Gezond werken

De werkplekken die wij promoten zijn dynamisch en zorgen voor een gezonde werksituatie. D.m.v. zit-sta oplossingen en dynamische zitoplossingen krijgen de gebruikers meer beweging en worden klachten voorkomen en prestaties verbeterd. Voor meer informatie zie onze pagina ‘gezond werken’.

 

“Totaalconcept en Turn-key”
Afhankelijk van uw wensen maken wij een totaalconcept, uitgewerkt met een kleuren- en materialenplan, productdemo’s, 3D visualisaties en ruimte-indelingen. Als ons ontwerp u aanspreekt kunnen wij de gehele projectinrichting voor u verzorgen inclusief projectbegeleiding. Dus compleet ‘turn-key’!

Collecties kantoorinrichting

Innovatieve en gerenommeerde fabrikanten
Trendinterieur werkt samen met gerenommeerde fabrikanten die gespecialiseerd zijn als het gaat om de inrichting van kantoren. Met productie in eigen fabrieken in Nederland kunnen zij als geen ander inspelen op klantspecifieke vragen.  Trendinterieur heeft een compleet assortiment met onder andere kantoormeubelen, vloeren, gordijnen, verlichting, wandbekleding en accessoires.

Onderscheidend en spraakmakend. Met onze brede collectie kunnen wij voor elk onderdeel van een kantoorinrichting de beste interieuroplossing bieden.
Partners met wie we samenwerken zijn o.a. Vepa, Mikomax, Palmberg, De Vorm, Buzzispace, Interstuhl, Sedus, Giroflex Forbo, Artimo, Tarkett.

Expertise in het ontwerpen van kantoorinrichtingen

Met onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen om uw kantoorruimte optimaal in te richten. Onze interieurontwerpers vertalen uw uiteenlopende wensen naar de ideale kantoorinrichting. Samen met onze partners hebben we bovendien een uitgebreide expertise omtrent gezond werken, akoestiek, maar ook betreft wet- en regelgeving.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op!  0591-676352 | info@trendinterieur.nl