> Kantoorinrichting

Duurzame Kantoorinrichting

Inspirerende beleving
Het interieur voor uw bedrijf of organisatie moet een positieve en inspirerende beleving brengen, waar de mensen plezierig kunnen werken. Bij elk interieurplan streven we naar een optimale balans tussen ruimte, vorm, kleur en functie. Dit vormt het uitgangspunt voor de ruimte-indeling, materialen en producten. Bij het interieurplan is ook rekening gehouden met de identiteit van de gebruikers en het bedrijf, zodat het voor klanten en werknemers aangenaam aanvoelt en de bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd.

Gezond werken
De werkplekken die wij promoten zijn dynamisch en zorgen voor een gezonde werksituatie. D.m.v. zit-sta oplossingen en dynamische zitoplossingen krijgen de gebruikers meer beweging en worden klachten voorkomen en prestaties verbeterd. Voor meer informatie zie onze pagina gezond werken.

 

Turn-key 
Wij maken voor uw kantoorinrichting een totaalconcept, uitgewerkt met een kleuren- en materialenplan, 3D-visualisatie en een ruimte-indeling. Wij verzorgen voor u de gehele projectinrichting, de projectbegeleiding en de montage. Dus compleet ‘turn-key’! Voor meer informatie zie onze pagina onze werkwijze.

 

Circulaire en duurzame kantoorinrichting
We hebben een bovengemiddelde aandacht voor het toepassen van duurzame en circulaire producten, zoals re-used meubelen en biobased producten.
Ieder project vraagt om een op maat gemaakte aanpak. Wij worden ingeschakeld om het gehele of een deel van het circulair inrichtingsproces op ons te nemen.
Voor meer informatie zie onze pagina duurzame inrichting.

Interieurproducten voor uw kantoor

Innovatieve en gerenommeerde fabrikanten
Trendinterieur werkt samen met gerenommeerde fabrikanten die gespecialiseerd zijn als het gaat om de inrichting van kantoren. Met productie in eigen fabrieken in Nederland kunnen zij als geen ander inspelen op klantspecifieke vragen.  Trendinterieur heeft een compleet assortiment met onder andere kantoormeubelen, vloeren, gordijnen, verlichting, wandbekleding en accessoires.

 

Onderscheidend en spraakmakend. Met onze brede collectie kunnen wij voor elk onderdeel van een kantoorinrichting de beste interieuroplossing bieden.
Partners met wie we samenwerken zijn o.a. Vepa, Mikomax, Palmberg, Markant, De Vorm, Buzzispace, Interstuhl, Sedus, Giroflex, Forbo, Artimo, Tarkett, Interface, en Leoxx.

Daarnaast leveren wij refurbished kantoormeubilair van o.a. Vitra en Herman Miller.

Expertise in het ontwerpen van duurzame kantoorinrichtingen

Met onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen om uw kantoorruimte optimaal en duurzaam in te richten. Onze interieurontwerpers vertalen uw uiteenlopende wensen naar de ideale kantoorinrichting. Samen met onze partners hebben we een uitgebreide expertise omtrent gezond werken, circulair inrichten en akoestiek.

Bent u geïnteresseerd, wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?
Neem contact met ons op!  0591-676352 | info@trendinterieur.nl