> Kantoorinrichting

“Welbevinden op de werkplek”

Kantoorinrichting volgens Trendinterieur Projecten

Het interieur voor uw bedrijf of organisatie moet een positieve en inspirerende beleving brengen, waar de mensen plezierig en gezond kunnen werken. Bij elk interieurplan streven we naar een optimale balans tussen ruimte, vorm, kleur en functie. Dit vormt het uitgangspunt voor de ruimte-indeling, materialen en producten. De identiteit van de gebruikers en het bedrijf wordt meegenomen in het interieurplan zodat het voor klanten en werknemers goed aanvoelt en de bedrijfsprocessen worden verbeterd.

De werkplekken die wij promoten zijn dynamisch en zorgen voor een gezonde werksituatie. D.m.v. zit-sta oplossingen en dynamische zitoplossingen krijgen de gebruikers meer beweging en worden klachten voorkomen en prestaties verbeterd.

Afhankelijk van uw wensen maken wij een totaalconcept, uitgewerkt met een kleuren- en materialenplan, productdemo’s, 3D visualisaties en ruimte-indelingen. Als ons ontwerp u aanspreekt kunnen wij de gehele projectinrichting voor u verzorgen inclusief projectbegeleiding. Dus compleet ‘turn-key’!

De realisatie wordt uitgevoerd door eigen vakbekwame monteurs en projectstoffeerders als het gaat om vloeren, gordijnen, meubelen, maatwerkinterieur en instelling van werkplekken. Voor een persoonlijk interieuradvies komen we ook graag bij u op locatie en inventariseren wij uw wensen of knelpunten. Wilt u slechts een deel van uw interieur vervangen? Ook hierover denken wij graag met u mee.

Bekijk onze collectie voor de mogelijkheden.

Onze projectcollectie en service
Trendinterieur biedt een grote collectie projectvloeren, binnenzonwering, projectmeubelen, verlichting, akoestische materialen en accessoires. Onze interieurcollectie bestaat uit producten en materialen van vele gerenommeerde merken, die tevens onderscheidend en spraakmakend zijn. Met onze brede collectie kunnen wij voor elke toepassing en interieurwens een passende oplossing bieden voor uw bedrijf of organisatie.

Onze interieuradviseurs inventariseren uw wensen en vertalen dit naar een passend interieurontwerp. Zij controleren ook de technische randvoorwaarden voor het plaatsen van projectvloeren, gordijnen, wandelementen, projectmeubelen en overige maatwerkelementen. Onze eigen stoffeerders en monteurs worden ingeschakeld om de materialen te plaatsen en de werkplekken in te stellen.

Aan de hand van uw wensen en onze interieuradviezen creëren wij voor u de ideale inrichting.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.