> Onderwijsinrichting

Duurzame onderwijsinrichting

Voor primair en voortgezet onderwijs, ROC/MBO en HBO/WO
Voor universiteiten, primair onderwijs en andere onderwijsinstellingen moet het interieur de zwaarste duurzaamheidstest goed kunnen doorstaan. Ook na vele jaren met dagelijks gebruik van vele leerlingen moet het het interieur functioneel en kwalitatief in orde zijn. De keuze van de producten en materialen verdient daarom veel aandacht. Trendinterieur Projectinrichting heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van totaalinrichting voor het onderwijs.

 

Gezond leren
De leeromgevingen die wij maken, stimuleren de leerlingen om gezonder en gemotiveerder gedurende de dag te leren. D.m.v. dynamische opstellingen krijgen de leerlingen meer beweging en worden klachten voorkomen en prestaties verbeterd. Voor meer informatie zie onze pagina gezond werken.

 

Duurzame onderwijsinrichting
We hebben een bovengemiddelde aandacht voor het toepassen van duurzame en circulaire producten, zoals re-used meubelen en biobased producten.
Voor meer informatie zie onze pagina duurzame inrichting.

Aangenaam leren

Behalve voor de robuuste kwaliteit, ergonomie en functionaliteit, is Het is ons doel om de ruimtes met de beste ergonomie, functionaliteit en met de meest inspirerende sfeer in te richten. Een inspirerende en fraaie inrichting kan uw leerlingen stimuleren tot betere leerprestaties.

 

Onderwijsinterieur vraagt om kennis en ervaring
Trendinterieur Projectinrichting werkt nauw samen met gerenommeerde partners die veel kennis hebben van het onderwijs. Dit zijn o.a. architecten, fabrikanten en onderwijsadviesbureaus. Samen maken we de beste inrichting voor uw onderwijsorganisatie op maat.

Turn-key onderwijsinrichting

Interieurcollecties voor het onderwijs
Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten die gespecialiseerd zijn als het gaat om de inrichting van onderwijsinstellingen. Met productie in eigen fabrieken in Nederland kunnen zij als geen ander inspelen op klantspecifieke vragen. Voor onderwijsorganisaties heeft Trendinterieur Projectinrichting een compleet assortiment onder andere met school -en projectmeubelen, vloeren, gordijnen, verlichting, wandbekleding en accessoires.

 

Onderscheidend en spraakmakend. Met onze brede collectie kunnen wij voor elke onderwijstoepassing de beste interieuroplossing bieden.
Daarnaast leveren wij diverse refurbished en circulaire producten voor uw onderwijsinrichting.

Expertise in het ontwerpen van onderwijsinrichtingen

Met onze kennis en ervaring helpen wij samen met u om de onderwijsruimtes optimaal in te richten. Onze interieurontwerpers vertalen uw uiteenlopende wensen naar de ideale onderwijsinrichting. Samen met onze partners hebben we een uitgebreide expertise omtrent circulair inrichten, akoestiek en wet- en regelgeving.

Bent u geïnteresseerd, wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?
Neem contact met ons op!  0591-676352 | info@trendinterieur.nl