> Onderwijsinrichting

“Onderwijsinrichting dat ondersteunt”

Onderwijsinrichting op maat

Duurzaam interieur voor dagelijks gebruik
Voor universiteiten, primair onderwijs en andere onderwijsinstellingen moet het interieur de zwaarste duurzaamheidstest goed kunnen doorstaan. Ook na vele jaren met dagelijks gebruik van vele leerlingen moet het het interieur functioneel en kwalitatief in orde zijn. De keuze van de producten en materialen verdient daarom veel aandacht. Trendinterieur heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van totaalinrichting voor het onderwijs.

Aangenaam leren

Behalve voor de robuuste kwaliteit, ergonomie en functionaliteit, is Het is ons doel om de ruimtes met de beste ergonomie, functionaliteit en met de meest inspirerende sfeer in te richten. Een inspirerende en fraaie inrichting kan uw leerlingen stimuleren tot betere leerprestaties.

 

Onderwijsinterieur vraagt om kennis en ervaring
Trendinterieur werkt nauw samen met gerenommeerde partners die veel kennis hebben van het onderwijs. Dit zijn o.a. architecten, fabrikanten, maar ook onderwijsadviesbureaus. Samen maken we de beste inrichting voor uw onderwijsorganisatie op maat.

Turn-key onderwijsinrichting

Interieurcollecties voor het onderwijs
Trendinterieur werkt samen met gerenommeerde fabrikanten die gespecialiseerd zijn als het gaat om de inrichting van onderwijsinstellingen. Met productie in eigen fabrieken in Nederland kunnen zij als geen ander inspelen op klantspecifieke vragen. Voor onderwijsorganisaties heeft Trendinterieur een compleet assortiment onder andere met school -en projectmeubelen, vloeren, gordijnen, verlichting, wandbekleding en accessoires.

Onderscheidend en spraakmakend. Met onze brede collectie kunnen wij voor elke onderwijstoepassing de beste interieuroplossing bieden.
Partners met wie we samenwerken zijn o.a. Vepa, Forbo, Artimo, Tarkett

Expertise in het ontwerpen van onderwijsinrichtingen

Met onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen om uw onderwijsruimte optimaal in te richten. Onze interieurontwerpers vertalen uw uiteenlopende wensen naar de ideale onderwijsinrichting. Samen met onze partners hebben we uitgebreide expertise omtrent wet- en regelgeving.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op!  0591-676352 | info@trendinterieur.nl