Ethnicraft

De bijzondere eigentijdse, trendy meubelen van Ethnicraft onderscheiden zich op verschillende manieren: Pure materialen het massieve reclaimed FSC teakhout en Europees eikenhout maar ook sinds kort massief walnut, zorgt voor een robuuste en warme uitstraling terwijl het pure en tijdloze ontwerp eenvoud uitstraalt.

 

Bovendien is al het gebruikte teakhout 100% FSC verantwoord.

Ethnicraft design: tijdloos en functioneel
Ethnicraft ontwerpt een bijzondere collectie van prachtige duurzame meubels, met een duidelijke liefde voor hout. De meubelen van Ethniraft kenmerken zich door de functionaliteit en het eenvoudige, tijdloze design. Door het gebruik van walnoot-, eiken- en teakhout creëert het merk een warme collectie met een fraaie uitstraling. De prachtige natuurlijke kleuren en de houtnerven maken ieder exemplaar uniek.

Vernieuwende ontwerpen
Naast de internationale designers binnen het bedrijf, heeft Ethnicraft ook prachtige ontwerpen neergezet in samenwerking met externe ontwerpers. De designers zijn constant op zoek naar vernieuwende technieken, bijvoorbeeld het combineren van hout met diverse andere materialen. Zo creëert Ethnicraft een unieke collectie met meubels voor zowel een landelijke als een industriële woonsfeer.

Tags
ethnicraft, houten meubelen, wonen