> Interieur Horeca

Op zoek naar inspiratie en ideeën voor het inrichten van uw woning of werkplek? Het is nu eenmaal niet eenvoudig om zomaar uw inrichting te bepalen. Op onze site helpen wij uw op weg om inspiratie op te doen.

Sfeer en concept is bepalend

Een gevoel, gedachten kronkel of lumineus idee dat uiteindelijk uitmondt in een droom, dan wel beleving. U wilt verrassen en verleiden, en tegelijkertijd uw gasten een comfortabele en gastvrije ambiance bieden.

Het ontstaan van een sfeervolle horeca interieur begint meestal met deze beleving, welke uiteindelijk uw concept gaat vormen.

Een goed ingerichte horeca ademt sfeer en geeft uw visie weer, rekenschap houdend met creativiteit, inspiratie, kwaliteit en duurzaamheid.

Betaalbaar en Kwaliteit

Op basis van uw concept, wensen en budget gaan we samen een plan schetsen die volledig gepersonaliseerd en toegesneden is op uw doelgroep.

Alle meubels, materialen, maten en kleuren worden perfect op elkaar afgestemd voor een optimaal eindresultaat. Wij hebben ervaren dat deze aanpak garant staat voor sfeervolle en praktische interieurs, stijgende omzetten en tevreden klanten.

Welke stijl past bij uw doelgroep?

Je hebt diverse soorten horeca, echter allemaal met hetzelfde doel. Het bieden van gastvrijheid in een sfeer en inrichting waar de klant zich comfortabel voelt. We onderscheiden in deze de volgende type horeca.

Café/bar en overige drankverstrekkers

hierbij kun je denken aan:

café, grand café, discotheek,

horeca bij een recreatiepark of sporthal, strandpaviljoen.

Spijsverstrekkers en maaltijdenverstrekkers

hierbij kun je denken aan:

ijssalon, snackbar, cafetaria, shoarmazaak,

pizzeria, broodjeszaak, bistro, luxe restaurant,

café-restaurant en wegrestaurant.

Logiesverstrekkers

hierbij kun je denken aan:

hotel, hotelcafé, hotel-restaurant,

kamerverhuurbedrijf, pension, motel en appartementenhotel.