> Interieur voor Zorg

Op zoek naar inspiratie en ideeën voor het inrichten van uw woning of werkplek? Het is nu eenmaal niet eenvoudig om zomaar uw inrichting te bepalen. Op onze site helpen wij uw op weg om inspiratie op te doen.

Verzorgend en passend

“Doordacht, ergonomisch en kwalitatief interieur”

Interieur speelt in de zorg een belangrijke rol. Een passend interieur draagt eraan bij dat bewoners zich veilig, zeker en prettig voelen.

Ook voor medewerkers in de zorg is het interieur van belang. Het juiste interieur verhoogt het werkplezier, draagt bij aan een ontspannen sfeer en zorgt voor veiligheid.

Interieur en inrichting in de zorginstellingen vragen om een goed doordacht plan, waarbij de bewoners altijd centraal staan. Basis ingrediënten voor een goed plan zijn: Hygiëne, veiligheid, duurzaamheid, sfeer, budget en milieu

Betaalbaar en Kwaliteit

Trendinterieur heeft al voor diverse zorginstellingen mogen inrichten.

Dit doen we altijd op basis van een goed plan, van inventarisatie tot aan oplevering.

Uw wensen en ideeën in combinatie met ons deskundig advies “zorgen” wij er samen voor dat u zorginstelling wordt voorzien van een kwalitatief en gebruiksvriendelijk hoogstaand interieur.

Planning en afspraak

Communicatie tussen de verschillende partijen en het volgens planning laten lopen van het project zijn van essentieel belang bij het inrichten van een zorginstelling. Trendinterieur stelt een goede onderlinge communicatie tussen de verschillende samenwerkende partijen centraal, waarbij er voor het gehele project een aanspreekpunt is die met alle betrokken partijen vanaf aanvang tot en met oplevering zorg draagt voor de juiste verloop van het project.

Voor elke zorg zijn interieur

Onze kracht en specialisme ligt bij de onderstaande type zorginstellingen.

Verpleeghuis

Wonen met 24 uur per dag verpleging en begeleiding, voor ouderen met dementie of lichamelijke beperkingen

Verzorgingshuis

Zorg en voorzieningen binnen handbereik. Zelfstandig wonen en onafhankelijk zijn.

Wooncomplex

Vertrouwd en veilig gevoel: ‘hier ben ik thuis’

In dit complex wonen ouderen die niet meer in hun eigen huis willen wonen, omdat dit te groot is en/of vanwege onveiligheidsgevoelens of eenzaamheid; of niet meer kunnen wonen omdat hun zorgvraag zo groot is geworden dat daaraan niet meer in hun thuissituatie kan worden voldaan (maar ook weer niet zo groot is dat deze de mogelijkheden van de zorg binnen het complex overstijgt)