> Projectinrichting

“Totaalbeleving die de zintuigen prikkelen”

Complete projectinrichting

Het interieur voor uw bedrijf of organisatie moet een positieve en inspirerende beleving brengen, waar de mensen plezierig en gezond kunnen werken. Bij elk interieurplan streven we naar een optimale balans tussen ruimte, vorm, kleur en functie, welke het uitgangspunt vormt voor de ruimte-indeling, materialen en producten. De identiteit van de gebruikers en het bedrijf wordt meegenomen in het interieurplan zodat het voor klanten en werknemers goed aanvoelt en de bedrijfsprocessen worden verbeterd.

De werkplekken die wij promoten zijn dynamisch en zorgen voor een gezonde werksituatie. D.m.v. zit-sta oplossingen en dynamische zitoplossingen krijgen de gebruikers meer beweging en worden klachten voorkomen en prestaties verbeterd.

Afhankelijk van uw wensen maken wij een totaalconcept, uitgewerkt met een kleuren- en materialenplan, productdemo’s, 3D visualisaties en ruimte-indelingen. Als ons ontwerp u aanspreekt kunnen wij de gehele projectinrichting voor u verzorgen inclusief de projectbegeleiding. Dus compleet ‘turn-key’!

De realisatie wordt uitgevoerd door eigen vakbekwame monteurs en projectstoffeerders als het gaat om plaatsing van vloeren, gordijnen, meubelen, maatwerkinterieur en instelling van werkplekken. Voor een persoonlijk interieuradvies komen we ook graag bij u op locatie en inventariseren wij uw wensen of knelpunten. Wilt u slechts een deel van uw interieur vervangen? Ook hierover denken wij graag met u mee.

Kijk hier voor inspiratie en mogelijkheden.

Kijk hier voor onze gerealiseerde projecten.

Onderscheidend en veelzijdig 

Onze projectcollectie
Trendinterieur biedt een veelzijdige collectie projectvloeren, binnenzonwering, projectmeubelen, verlichting, akoestische materialen en accessoires. Onze interieurcollectie bestaat uit producten en materialen van vele gerenommeerde merken, die tevens onderscheidend en spraakmakend zijn. Met onze brede collectie kunnen wij voor elke toepassing en interieurwens een passende oplossing bieden voor uw bedrijf of organisatie.

Onze projectservice
Onze interieuradviseurs inventariseren uw wensen en vertalen dit naar een passend interieurontwerp. Zij controleren ook de technische randvoorwaarden voor het plaatsen van projectvloeren, gordijnen, wandelementen, projectmeubelen en overige maatwerkelementen. Onze eigen stoffeerders en monteurs worden ingeschakeld om de materialen te plaatsen en de werkplekken in te stellen.

Kijk hier voor onze merken en collecties.

Aan de hand van uw wensen en onze interieuradviezen creëren wij voor u de ideale inrichting.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op!  0591-676352 | info@trendinterieur.nl