> Trendinterieur Stoffering

“Gespecialiseerd in vloer- en raambekleding”

Project -en woningstoffering

Trendinterieur Stoffering levert verschillende type harde -en zachte vloerbedekkingen o.a. tapijt, linoleum, pvc, rubber, parket, gietvloeren en schoonloopvloeren. Hierbij combineren wij functionaliteit met uitstraling en bieden u een optimale vloeroplossing voor elke ruimte. Graag maken we voor u een gedegen vloerenplan.

Trendinterieur Stoffering heeft ervaren specialisten op het gebied van alle type harde en zachte vloerbedekkingen en raamstoffering in eigen huis. Dit zijn adviseurs en gecertificeerde stoffeerders die verstand hebben van techniek, functionaliteit en onderhoud. Graag adviseren we u over de verschillende vloertypen en bijhorende technische aspecten en onderhoud dat u op vloer moet toepassen, zodat u de beste keuze voor uw vloer kunt maken.

Trendinterieur Stoffering werkt volgens een garantiesysteem waarbij de kwaliteit van de opbouw van de ondervloer i.c.m. de vloerbedekking gewaarborgd is. Er worden hoogwaardige egalisaties, lijmen en materialen toegepast. Wij behoren bij de grotere spelers op de markt van professionele vloeren voor kantoren, zorg, onderwijs, horeca, woningen en architecten. Wij leveren door heel Nederland en heeft elke vloer de beste oplossing als het gaat om materialen en legwijze.

Bekijk onze collectie voor de mogelijkheden.

Ons gemotiveerde team van specialisten houdt zich iedere dag bezig met alle facetten binnen projectstoffering. Het leveren en plaatsen van vloerbedekking, het adviseren materialen en kleuren of het uitvoeren van projectmatig vastgoedonderhoud: we doen het allemaal en met kennis van zaken! En altijd met de volgende uitgangspunten: de klant optimaal ontzorgen, afspraken nakomen en het leveren van een topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze missie is om iedere opdracht binnen het gestelde budget en doorlooptijd te realiseren en bovenal topkwaliteit te leveren.

Onze projectcollectie vloeren
Trendinterieur Stoffering legt alle denkbare type vloerbedekkingen en raamstofferingen voor onze klanten in de sectoren kantoor, zorg, overheid, onderwijs, retail, woningmarkt en horeca. Wij installeren hoogwaardige vloerbedekkingen als linoleum, pvc, rubber, projectvinyl, projecttapijt, naaldvilt, gietvloeren en schoonloopvloeren. Hierbij combineren wij functionaliteit met design en geven u een optimale vloeroplossing voor elke projectomgeving. Ook natuurlijke materialen als parket en bamboe worden toegepast bij onze projecten en geven een warme uitstraling aan de ruimtes. Graag maken we voor u een gedegen vloerenplan.

Onze interieuradviseurs inventariseren uw wensen en vertalen dit naar een passend interieurontwerp. Zij controleren ook de technische randvoorwaarden voor het plaatsen van projectvloeren, gordijnen, wandelementen, projectmeubelen en overige maatwerkelementen. Onze eigen stoffeerders en monteurs worden ingeschakeld om de materialen te plaatsen en de werkplekken in te stellen.

Aan de hand van uw wensen en onze interieuradviezen creëren wij voor u de ideale inrichting.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.