> Ons bedrijf

“Wij hebben passie voor interieur”

In onze showroom Emmen presenteren wij verschillende producten en concepten die
wij toepassen in de project -en woninginrichting. Creatief samen te stellen in onze interieurstudio.

Showroom

In onze showroom presenteren wij collecties van o.a. meubelen, gordijnen, vloerbedekkingen en wandbekleding van vooraanstaande fabrikanten. U vindt er alle denkbare interieurmaterialen die in de woning- en projectinrichting worden toegepast.Ook diverse nieuwe producten en verrassende ontwerpen van bekende designers. Met onze interieurconcepten kunnen wij u de mogelijkheden laten zien, die wij op maat voor u kunnen leveren.

Interieurstudio

Onze interieurstudio is een speciale afdeling waar je verschillende materialen kunt beleven en combineren. Hierbij moet u denken aan interieurstoffen, houtmaterialen, meubelpanelen, behang, vloerbedekkingen en overige materialen zoals akoestische panelen en natuurlijke materialen. U kunt zelf of met hulp van onze interieurontwerpers ervaren welke combinatiemogelijkheden er zijn.

Hier kunt u alle denkbare materialen en kleurcombinaties beleven.

interieurstudio

Interieurontwerp en 3D

Onze interieurontwerpers helpen u bij het maken van kleuren- en materialenplan en kunnen dit ook in 3D voor uw visualiseren. U krijgt hiermee een goed beeld hoe uw nieuwe interieur kan worden gerealiseerd. Hierbij kan het gaan om een enkele ruimte of enkele producten, maar ook om een totaalconcept waarbij een gehele inrichting voor u op maat wordt ontworpen.