> Onze Service en producten

“Vakkundig advies en inspirerende producten”

Wij luisteren goed naar uw interieurwensen en maken een persoonlijk interieurvoorstel.
Onze interieuradviseurs maken een interieurontwerp en concurrerende aanbieding .

Onze service

INTERIEUR- EN TECHNISCH ADVIES
Wij maken een professioneel interieurontwerp en begeleiden uw nieuwe interieurinrichting,  als het gaat om een kleine of grote inrichting. We denken mee over o.a. vloeren, gordijnen, verlichting, ergonomie en akoestiek. 

ERGONOMISCH ADVIES
We vinden uw gezondheid belangrijk en adviseren hoogwaardige ergonomische meubelen en oplossingen. Wij geven een persoonlijk ergonomisch advies en hebben speciaal geselecteerde ergonomische producten om afwisseling en beweging te stimuleren. 

INTERIEURONTWERP
Het is onze missie om de perfecte interieurinrichting te realiseren. Wij presenteren complete interieurvoorstellen, waarbij ook rekening wordt gehouden met uw budget. Onze interieurontwerpers presenteren in 3D  ondersteund met materiaal- en kleurvoorbeelden.

MONTAGE EN STOFFERING
Onze monteurs zijn gespecialiseerd in montage van meubelen, raamdecoraties en overige interieurproducten. Onze gecertificeerde stoffeerders leggen harde en zachte vloerbedekkingen, zoals tapijt, linoleum, rubber, parket en pvc.

Onze producten

VLOERBEDEKKINGEN, WONING- EN PROJECTSTOFFERING
Trend!nterieur levert alle type vloeren o.a. tapijt, linoleum, pvc, rubber, parket, gietvloeren en schoonloopvloeren. Hierbij combineren wij functionaliteit met uitstraling en bieden u een optimale vloeroplossing voor elke ruimte. Graag maken we voor u een gedegen vloerenplan. Klik hier voor meer informatie.

RAAMDECORATIES, GORDIJNEN
Wij leveren diverse raambekledingen en overige stofferingen. De materialen worden toegepast om een prettige werkomgeving te realiseren en hebben invloed op o.a. sfeer, lichtinval, akoestiek en privacy. Trend!nterieur geeft u professioneel advies en bieden u een breed assortiment aan hoogwaardige gordijnstoffen, zitkussens, akoestische elementen en meubelstoffen.

MEUBELEN VOOR WONING -EN PROJECTINRICHTING
Trendinterieur heeft vele collecties tafels, werkplekken, kasten, banken, fauteuils, stoelen en dressoirs voor de woning- en projectmarkt. Tijdloze en stijlvolle design meubelen, maar ook functionele en innovatieve projectmeubelen. Klik hier voor onze collecties.

MAATWERKINTERIEUR & AFBOUW
Wij maken maatwerkinterieurs voor verschillende toepassingen. Maatwerk keukens, balies, kasten en afbouw. Op maat volgens maatvoeringen, maar ook passend aan uw gewenste stijl, comfort en functie. In onze interieurstudio combineren onze interieurontwerpers alle denkbare materialen, kleuren en decoren.

VERLICHTING
Verlichting kan heel bepalend zijn voor de sfeer en de beleving in een ruimte.  Voor woning- en projectinrichting maken wij lichtplannen en leveren design- en projectverlichting van bekende merken zoals Flos, Artemide, Modular Systems, Wever Ducre, Delta Light en Foscarini.

WANDBEKLEDING
Onze collectie textiel en vinyl wandbekleding biedt vele kleuren en dessins. Ook leveren wij wandbekleding met eigen dessins om hiermee voor iedere ruimte een unieke sfeer creëren. Wij bieden breed toepasbare en warme materialen waaronder linnen, zijde, katoen en synthetische vezels.

DECORATIE & ACCESSOIRES
Decoratieve elementen kunnen een ruimte personaliseren, uitnodigend maken en tot leven brengen. Denk hierbij aan akoestische elementen, kapstokken, spiegels, presentatiemeubelen, schilderijen, potten, vazen en beplanting. Trend!nterieur weet de zeggingskracht van een perfect interieurdetail toe te passen in elk interieur.

MERKEN
Wij werken met een groot aantal gerenommeerde merken. Klik hier voor een overzicht.

1–12 of 109 results