> Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom bij onze showroom in Emmen of bij één van onze partners in Breda, Hoogeveen of Amsterdam

Wij presenteren producten en concepten die wij toepassen bij projectinrichtingen voor kantoren, zorg onderwijs of horeca.
Maak een afspraak voor een bezoek bij één van onze showrooms. Neem contact met ons op!  0591-676352 | info@trendinterieur.nl

WELKOM IN ONZE SHOWROOM

Showroom

In onze showroom presenteren wij diverse collecties van projectmeubelen, gordijnen, vloerbedekkingen, akoestische oplossingen, wandbekleding en accessoires.  Met voorbeelden interieurconcepten kunnen wij u de mogelijkheden laten zien, die wij voor u op maat voor u kunnen leveren.

Interieurstudio

In onze interieurstudio kunt u verschillende materialen kunt beleven en combineren, zoals interieurstoffen, houtmaterialen, meubelpanelen, wandbekleding, vloerbedekking, akoestische en biobased materialen. U kunt zelf of met hulp van onze interieurontwerpers ervaren welke combinatiemogelijkheden er zijn.

Interieurontwerp en 3D

Onze interieurontwerpers helpen u bij het maken van kleuren- en materialenplan en een 3D beleving. U krijgt hiermee een goed beeld hoe uw nieuwe projectinterieur kan worden gerealiseerd.

 

 

 

Bent u geïnteresseerd, wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?
Neem contact met ons op!  0591-676352 | info@trendinterieur.nl