> Onze werkwijze

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

“Maatwerk, creativiteit en kwaliteit zijn de uitgangspunten”

Het is onze passie en uitdaging om u te helpen met een inspirerend interieur, waarbij persoonlijkheid,
creativiteit en kwaliteit de uitgangspunten zijn en waar mensen genieten en optimaal functioneren.

Kennismaking

Inventarisatie

Voorstel

Detailontwerp

Realisatie

Service 

Werkwijze
Om tot een optimaal resultaat te komen doorlopen wij voor een persoonlijk interieurvoorstel  met u de bovengenoemde stappen. Wij nemen de tijd om uw interieurwensen aandachtig te bespreken en proberen dit te vertalen naar een passend interieurplan dat uw verwachtingen overtreft. Als ons voorstel u aanspreekt kunnen wij de gehele inrichting voor u verzorgen inclusief de complete afstyling. De realisatie wordt uitgevoerd door eigen vakbekwame monteurs.

Onze missie
Trendinterieur weet dat een mens zich goed voelt in een sfeervol interieur. Het is onze passie en uitdaging om u te helpen met een inspirerend interieur, waarbij persoonlijkheid, creativiteit en kwaliteit de uitgangspunten zijn en waar mensen genieten en optimaal functioneren.

Interieuronderdelen
Voor uw leef -of werkruimten, zoals uw woning, kantoor, horeca- of praktijkruimte, leveren wij een complete interieurinrichting, waarbij alle interieuronderdelen, kleuren en materialen sfeervol en creatief zijn afgestemd. Het  assortiment bestaat uit o.a. meubelen, vloeren, gordijnen, verlichting, accessoires en maatwerkinterieur.