Het is onze passie u te helpen met een inspirerend en duurzaam interieur, waarbij maatwerk,
creativiteit en kwaliteit de uitgangspunten zijn en waar mensen genieten en optimaal functioneren.

Kennismaking

Inventarisatie

Voorstel

Detailontwerp

Realisatie

Service 

Werkwijze
Om tot een optimaal resultaat voor uw projectinterieur te komen doorlopen wij met u de bovengenoemde stappen. Afhankelijk van uw wensen maken wij een totaalconcept, uitgewerkt met een kleuren- en materialenplan, 3D-visualisatie en ruimte-indeling. Als het ontwerp u aanspreekt verzorgen wij voor u de gehele projectinrichting, de projectbegeleiding en de montage. Dus compleet ‘turn-key’!

Onze missie
Trendinterieur weet dat een mens zich goed voelt in een sfeervol interieur. Het is onze passie en uitdaging om u te helpen met een inspirerend interieur, waarbij persoonlijkheid, creativiteit en kwaliteit de uitgangspunten zijn en waar mensen genieten en optimaal en gezond functioneren.

We hebben een bovengemiddelde aandacht voor het toepassen van duurzame en circulaire producten, zoals re-used meubelen en biobased producten.
Voor meer informatie zie onze pagina duurzame inrichting.

Assortiment
Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige projectmeubelen, projectvloeren, gordijnen, verlichting, accessoires en maatwerkinterieur. We hebben een speciaal assortiment voor duurzame en circulaire inrichtingen. En een collectie gericht op gezond en dynamisch werken. Hierbij werken we nauw samen met gerenommeerde partners en fabrikanten.

Sectoren
Als totaalleverancier creëert Trendinterieur complete interieuroplossingen voor kantoren, horeca, zorg, industrie en onderwijs. Voor elke sector specifiek hebben wij gespecialiseerde adviseurs die u kunnen begeleiden tot en met de realisatie.