> Woninginrichting

“Iedere woonwens is uniek”

Woninginrichting volgens Trendinterieur!

Bij Trendinterieur willen wij uw woonwensen zo goed mogelijk vertalen naar een fraai en goed doordacht interieurplan. Ons doel is om u te laten genieten in een passende en inspirerende woninginrichting, die op alle punten aansluit op uw wensen. U kunt ervoor kiezen om uw woning geheel opnieuw in te richten of op aantal onderdelen te verbeteren en te restylen. We houden rekening met alle wensen t.a.v. uitstraling, comfort, functie en gezelligheid en creëren een maximaal persoonlijke beleving.

Afhankelijk van uw wensen, maken wij een totaalconcept met een kleuren- en materialenplan, 3D visualisaties en plattegronden. Als ons ontwerp u aanspreekt kunnen wij de gehele inrichting voor u verzorgen inclusief de complete afstyling.

De realisatie wordt uitgevoerd door eigen vakbekwame monteurs als het gaat om het plaatsen van vloeren, gordijnen, meubelen, maatwerkinterieur of accessoires.

Voor een persoonlijk interieuradvies komen we ook graag bij u thuis. We kijken naar de indeling van de woonruimte, het licht en de sfeer van de woning. Wilt u slechts een deel van uw interieur vervangen? Ook hierover denken wij graag met u mee.

Bekijk onze collectie voor de mogelijkheden.

Onze wooncollectie en service
Trendinterieur heeft een grote collectie vloeren, gordijnen, meubelen, verlichting en woonaccessoires. Onze interieurcollectie telt meer dan 100 gerenommeerde merken, waarbij een aantal meer onderscheidend en spraakmakend zijn. Met deze brede collectie kunnen wij voor elk woonwens en budget een passende oplossing bieden.

Onze interieuradviseurs komen bij uw woning inmeten en controleren de technische randvoorwaarden voor het aanbrengen van vloeren, gordijnen, wandelementen en overige maatwerkelementen. Onze eigen stoffeerders en monteurs kunnen uw woning vakkundig voorzien van vloerbedekkingen, gordijnen en overige onderdelen.

Aan de hand van uw wensen en onze interieuradviezen creëren wij voor u de ideale inrichting.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.