> Woninginrichting

“Iedere woonwens is uniek”

Complete woninginrichting

Bij Trendinterieur willen wij uw woonwensen zo goed mogelijk vertalen naar een fraai en goed doordacht interieurplan. Ons doel is om u te laten genieten in een passende en inspirerende woninginrichting, die op alle punten aansluit op uw wensen. U kunt ervoor kiezen om uw woning geheel opnieuw in te richten of op aantal onderdelen te verbeteren en te restylen. We houden rekening met alle wensen t.a.v. uitstraling, comfort, functie en gezelligheid en creëren een maximaal persoonlijke beleving.

Afhankelijk van uw wensen maken wij een totaalconcept, uitgewerkt met een kleuren- en materialenplan, productdemo’s, 3D visualisaties en ruimte-indelingen. Als ons ontwerp u aanspreekt kunnen wij de gehele woninginrichting voor u verzorgen inclusief de projectbegeleiding. Dus compleet ‘turn-key’!

De realisatie wordt uitgevoerd door eigen vakbekwame monteurs en projectstoffeerders als het gaat om plaatsing van vloeren, gordijnen, meubelen, maatwerkinterieur en instelling van werkplekken. Voor een persoonlijk interieuradvies komen we ook graag bij u op locatie en inventariseren wij uw wensen of knelpunten. Wilt u slechts een deel van uw interieur vervangen? Ook hierover denken wij graag met u mee.

Kijk hier voor inspiratie en mogelijkheden.

Kijk hier voor onze gerealiseerde projecten.

Onderscheidend en veelzijdig 

Onze woningcollectie
Trendinterieur biedt een veelzijdige collectie harde en zachte vloerbedekkingen, binnenzonwering, meubelen, verlichting en accessoires. Onze interieurcollectie bestaat uit producten en materialen van vele gerenommeerde merken, die tevens onderscheidend en spraakmakend zijn. Met onze brede collectie kunnen wij voor uw woning een interieurvoorstel op maat maken.

Onze service
Onze interieuradviseurs inventariseren uw wensen en vertalen dit naar een passend interieurontwerp. Zij controleren ook de technische randvoorwaarden voor het plaatsen van uw gewenst vloerbedekkingen, gordijnen, meubelen en maatwerkelementen. Onze eigen stoffeerders en monteurs worden ingeschakeld om  het interieur vakkundig te plaatsen.

Kijk hier voor onze merken en collecties.

Aan de hand van uw wensen en onze interieuradviezen creëren wij voor u de ideale inrichting.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op!  0591-676352 | info@trendinterieur.nl