> Zorginrichting

“Hoogwaardig interieur voor de zorg”

Zorginrichting op maat

Interieur voor verschillende doelgroepen
Binnen de zorg hebben wij met uiteenlopende doelgroepen te maken. Dat dat vraagt om passende meubelen en stoffering die tegen een stootje kunnen. Een praktisch interieur voor ouderenzorg, zorg voor jongeren of bijv. gehandicaptenzorg. Voor woonzorgcentra, verpleeghuizen en ziekenhuizen zorgt Trendinterieur voor een passend interieur waarin de bewoners en bezoekers zich fijn voelen en er gewerkt wordt met een goede ergonomie.

Uw zorginterieur

Binnen de zorg is er behoefte aan een omgeving die afgestemd is op de patiënt en gebruiker. Interieur dat ondersteund en ontzorgt. Met de juiste zorginrichting kunnen zowel gebruikers als patiënten beter functioneren en kan het interieur zelfs bijdragen aan een betere zorg.

Het is belangrijk om kleuren en materialen goed te selecteren om hiermee een ideale sfeer en huiselijkheid te realiseren. Bewoners en gasten moeten zich thuis voelen met maximale zorg binnen handbereik. De meubelen, materialen en stofferingen zijn geschikt voor de ouderen en hulp behoevende gebruikers. Met een goed comfort en vormgeving zodat er een prettige en sfeervolle leefomgeving wordt gecreëerd.

 

“Healing environment”
Binnen een ‘healing environment’ is er sprake van een aangename, gezonde en veilige omgeving en worden de zintuigen geprikkeld met o.a. licht, kleur en beweging. Denk hierbij ook aan het toepassen van natuurelementen, daglicht en geur.  In ruimtes waar patiënten kunnen ontspannen, zal stress reduceren en zelfs het genezingsproces kunnen bevorderen.

Complete zorginrichtingen

Interieurcollecties voor de zorg
Trendinterieur werkt samen met gerenommeerde fabrikanten die gespecialiseerd zijn als het gaat om de inrichting van ziekenhuizen en verpleeghuizen. Met productie in eigen fabrieken in Nederland kunnen zij als geen ander inspelen op klantspecifieke vragen. Voor de sector zorg heeft Trendinterieur een compleet assortiment onder andere uit meubelen, vloeren, gordijnen, verlichting, wandbekleding en accessoires.

Onderscheidend en spraakmakend. Met onze brede collectie kunnen wij voor elke zorgtoepassing de beste interieuroplossing bieden.
Partners met wie we samenwerken zijn o.a. Vepa, Forbo, Artimo, Tarkett

Expertise in het ontwerpen van zorginrichtingen

Met onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen om uw zorgruimte optimaal in te richten. Onze interieurontwerpers vertalen uw uiteenlopende wensen naar de ideale zorginrichting. Samen met onze partners hebben we uitgebreide expertise omtrent wet- en regelgeving.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op!  0591-676352 | info@trendinterieur.nl